ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Munteanu este susținut din ce în ce mai multe de multe personalități care au văzut în Alianța Noastră o speranță pentru viitorul României.

Au apărut însă și voci care critică demersurile făcute de această Alianță și aruncă vorbe care nu fac altceva decât să dezinformeze oamenii. Un astfel de caz este cel al lui Iulian Fota, fostul consilier al lui Traian Băsescu, care „a adus o acuzație extrem de gravă la adresa formațiunii politice” condusă de Marian Munteanu. Acesta a susținut faptul că Alianța Noastră „militează pentru scoaterea României din parteneriatele euroatlantice la care țara noastră s-a angajat”.

Marian Munteanu a transmis un comunicat prin care îl acuză pe Iulian Fota de calomnie, precizând că declarațiile sale nu au niciun sâmbure de adevăr, prezentând unul dintre cele 7 obiective ale Alianței Noastre.

„Alianța Noastră România a luat act cu surprindere și indignare de afirmațiile făcute duminică seara de domnul Iulian Fota la Realitatea TV, în emisiunea moderată de Rareș Bogdan. Fostul consilier prezidențial al domnului Traian Băsescu, cel care a introdus în Strategia Națională de Apărare inepția conform căreia presa reprezintă un pericol de siguranță națională, a adus o acuzație extrem de gravă la adresa formațiunii noastre politice. Și anume că Alianța Noastră România militează pentru scoaterea României din parteneriatele euroatlantice la care țara noastră s-a angajat.

Afirmația este total falsă!

Cităm, iată, în cele ce urmează, ad litteram, unul dintre cele 7 obiective ale Alianței Noastre:

”Aflată la frontiera sud-estică a NATO și UE, fidelă parteneriatului strategic Euro-Atlantic, România va fi un stat cu adevărat puternic doar în măsura în care va dispune de o armată națională, bine înzestrată și antrenată, și de o industrie de apărare de prim rang”.

Așadar, politica Alianței Noastre România este diametral opusă afirmațiilor tendențioase și iresponsabile ale domnului Iulian Fota.

Îi solicităm în mod public fostului consilier prezidențial să își retragă acuzațiile și să recunoască faptul că a fost dezinformat și că a dezinformat la rândul său.”, a scris Marian Munteanu pe pagina sa de Facebook.

 

ANR îl acuză de calomnie pe domnul Iulian Fota Alianța Noastră România a luat act cu surprindere și indignare de afirma...

Posted by Marian Munteanu on Monday, October 10, 2016