ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comisia de unificare a PNL a validat luni candidații la primăriile de sectoare, cu excepția sectorului 6, a declarat președintele PNL București, Cătălin Predoiu, afirmând că sondajele au fost doar "o bază a deciziei politice".

"Astăzi, comisia de unificare a PNL a hotărât candidații la funcția de primar de sector. (...) La primăria Sectorului 1, Alexandru Nazare, la primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, la primăria Sectorului 3 vom merge cu Florin Ștefan Vasile, la primăria Sectorului 4 cu Răzvan Sava, iar la primăria Sectorului 5 cu Ovidiu Raețchi", a anunțat Cătălin Predoiu, la finalul ședinței.

Predoiu a afirmat, potrivit Mediafax, că la sectorul 6 liberalii așteaptă "o cercetare calitativă de anvergură care se va finaliza în zilele următoare", urmând ca decizia să fie luată lunea viitoare.

Președintele PNL București a afirmat că partidul nu îl va susține pe Ștefan Florescu în această cursă, așa cum s-a vehiculat anterior.