ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Capitala României, la chemarea Molohului, a lui Ciucă, a lui Rareș Bogdan și a celorlalte slugi trădătoare și ticăloase din fostul partid național liberal, la pavilionul Romexpo s-a adunat toată elita criminală a Partidului Popular European, susținătoare a războiului și a măsurilor plandemice care au culminat cu vaccinarea Covid și contractul de miliarde de euro cu Pfizer.

Ursula von der Leyen, ticăloasa „adolfă” a UE, vrea încă un mandat la șefia "cupolei” europene și speră să-l obțină și cu ajutorul nemernicilor liberali de la București. Iar Manfred Weber, președintele PPE și stăpânul necontestat al Molohului, al lui Rareș Bogdan și al întregului bordel din Modrogan, nici nu a aterizat bine pe Otopeni că le-a și transmis românilor, ca mesaj de sosire, să nu voteze "extremiști”, cu referire directă la Alianța pentru Unirea Românilor.

Pe 6 martie, în prima zi a conclavului PPE, eurodeputatul Cristian TERHEȘ și candidat la Parlamentul European pe listele AUR, și George SIMION, președintele AUR, au organizat un protest la Romexpo, la care au participat peste 1.000 de persoane, împotriva "adunării hoților Europei”, cum au fost porecliți popularii europeni .

George SIMION, liderul AUR, a acordat o scurtă declarație pentru Gazeta lui Marian Ghițeanu și pentru activenews.ro(VIDEO 1 mai sus, urmat de VIDEO de la Christian Terheș și VIDEO de la George Simion mai jos)