ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Jurnalistul cu opinii deranjante” Paul Gabriel Andrei a comentat astfel despre mărgica politică scoasă de Dacian Julien Cioloș astăzi, 31 mai 2022, când a lăsat USR-ul care îl făcuse președinte pentru R(E)P(E)R:

„Se știa de câteva luni deja că Cioloș va pleca din USR. Și toți ne întrebam ce îl mai reține să o facă.

Ei bine, astăzi am aflat. A așteptat să își dea demisia din USR exact când a reușit să pună bazele noului său partid, REPER. Ca un concurent de la Insula Iubirii, care așteaptă întâi să-și găsească pe altcineva înainte să-i dea papucii iubitei actuale. Mă rog, așa am auzit că se întâmplă pe acolo...

Deci de astăzi avem un nou reper, un nou partid.

Un om precum Cioloș a făcut un partid care are ca motto: "Pentru că nu mai putem face lucrurile cu jumătăți de măsură și compromisuri nerezonabile".

Același Cioloș care recunoștea că e amic cu Dragnea, dar se lupta cu Ciuma Roșie.

Omul care ne-a rugat să donăm pentru Cumințenia Pământului, dar nu știe nimeni unde s-au dus banii.

Același Cioloș care s-a dus ca propunere de premier la Iohannis după ce USR a pus o mie de condiții PNL-ului pentru refacerea alianței.

Același Cioloș care a recunoscut că sora sa lucrează într-un serviciu de informații.

Același Cioloș care a trebuit să recunoască relația de rudenie pe care o are cu fostul șef al serviciului secret din MAI.

Același Cioloș despre care am aflat de curând că îi plac spiralele aurii. Cioloș, cel care a dat legea pe când era prim-ministru ca plagiatorii să poată renunța liniștiți la doctoratele lor fără probleme.

Același Cioloș care vota în Parlamentul European pentru dreptul bărbatului de a naște. Bine, cică nu am înțeles noi bine atunci.

Același Cioloș care nu are copii, dar se luptă din răsputeri pentru a ni-i educa sexual pe ai noștri.

Același Cioloș care nu a infirmat faptul că un fost securist s-a aflat printre fondatorii celuilalt fost partid al său, PLUS.

Același Cioloș care se luptă cu pensiile speciale în timp ce încasează două din posturile de fost comisar european si europarlamentar.

Astea așa, la o recapitulare rapidă. Sper să nu fi reținut eu greșit ceva.

Dar ați înțeles, da? Fără compromisuri!

Vorba aia, acum avem cu cine Oameni noi în politică.

PS: REPER vine de la Reînnoim Proiectul European al României.”