ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Dacian Cioloș este pe punctul de a face prima remaniere a Guvernului de la investirea din noiembrie anul trecut.

Pe lista lui Cioloș s-ar afla ministrul Sănătății, Patriciu-Andrei Achimaș Cadariu, din cauza gestionării crizei bebelușilor și a proastei comunicări în acest caz, anunță Antena 3.

Potrivit sursei citate, Raluca Prună, ministrul Justiției, s-ar afla pe lista viitorilor remaniați, acesteia fiindu-i imputate gafa în privința ordonanței de urgență privind interceptările, dar și Cristiana Pașca Palmer, ministrul Mediului.
 
Ministrul Mediului, Cristina Pașca-Palmer, este căsătorită cu un cetățean american, oficial al administrației SUA, informează Jurnalul Național, mai exasct cu Tod Palmer, ofițer superior al Armatei SUA. Confirmarea a venit din declarația de avere a demnitarului român, în care a precizat că soțul său are venituri în calitatea sa de angajat al Guvernului SUA.

De remaniere nu ar scăpa nici Aura Răducu, ministrul Fondurilor Europene și Anca Dragu, ministrul Finanțelor.