ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Dacian Cioloș este pe punctul de a face prima remaniere a Guvernului de la investirea din noiembrie anul trecut.

Pe lista lui Cioloș s-ar afla ministrul Sănătății, Patriciu-Andrei Achimaș Cadariu, din cauza gestionării crizei bebelușilor și a proastei comunicări în acest caz, anunță Antena 3.

Potrivit sursei citate, Raluca Prună, ministrul Justiției, s-ar afla pe lista viitorilor remaniați, acesteia fiindu-i imputate gafa în privința ordonanței de urgență privind interceptările, dar și Cristiana Pașca Palmer, ministrul Mediului.
 
Ministrul Mediului, Cristina Pașca-Palmer, este căsătorită cu un cetățean american, oficial al administrației SUA, informează Jurnalul Național, mai exasct cu Tod Palmer, ofițer superior al Armatei SUA. Confirmarea a venit din declarația de avere a demnitarului român, în care a precizat că soțul său are venituri în calitatea sa de angajat al Guvernului SUA.

De remaniere nu ar scăpa nici Aura Răducu, ministrul Fondurilor Europene și Anca Dragu, ministrul Finanțelor.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews