ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Dacian Cioloș a declarat că nu intenționează să candideze la alegerile parlamentare, infirmând faptul că președintele Iohannis i-ar fi sugerat acest lucru.

"Nu. Am spus că nu o să candidez. Și eu nu am înțeles din ceea ce a spus domnul președinte Iohannis că mi-a cerut să candidez", a afirmat Cioloș.

Klaus Iohannis a declarat, joi, că nu va nominaliza "persoane independente politic pentru poziția de premier al României" după alegerile parlamentare din decembrie.

„Dacă dorește să-și continue anumite proiecte și recunosc că personal cred că ar face bine să continue proiectele începute, dar atunci să își declare măcar simpatia sau adeziunea sau preferința pentru partidul cu care ar putea să colaboreze în viitor, sigur după alegerile parlamentare”, a spus joi președintele Iohannis.