România se pregătește să fie salvată de la dezastrul economico-social pesedist de către Ludovic Orban și Dacian Cioloș, cei doi lideri ai „dreptei” din România.

Mulți s-ar fi așteptat ca lângă cei doi să apară nume cunoscute din antreprenoriat, oameni care s-au realizat profesional și acum sunt gata să se pună în slujba poporului. Din nefericire, lucrurile nu stau așa. Dreapta de condusă de niște oameni care, momentan, nu fac nimic.

Laboratorul ImunoMedica


Ludovic Orban e parțial șomer de aproape doi ani, având un soi de part-time job de la distanță, consultant pentru o firmă din provincie cu jumătate de normă. Dacian Cioloș e șomer total și trăiește din economii, conform propriei mărturisiri, scrie inpolitics.ro

„Legat de job-ul meu, vă asigur că sunt mai ocupat decât niciodată cu ceea ce fac. Nu am spus ca nu am un job, ci că nu am un job plătit. Altfel spus, ceea ce fac, pentru proiectul civic la care lucrez si pentru proiectul politic in constructie, fac fără să fiu plătit, adică pro bono din punct de vedere financiar. Mă susțin din economii. E modul meu de a susține acest proiect la care lucrez. Așa cum sunt mulți alții in Platforma România 100 care lucrează voluntar atâta timp cât își pot permite”, a spus Dacian Cioloș.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.