ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, a lansat un atac dur la adresa președintelui României, Klaus Iohannis, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Aceasta l-a criticat pe șeful statului pentru lipsa de implicare în problemele țării, transmițându-i acestuia că ”alegeți să vă retrageți în turnul de fildeș de la Cotroceni, de unde o dată la 3 luni mai emiteți astfel de opinii cu valoare pur academică.”

"Domnule Președinte, românii v-au votat pentru a fi implicat în viața cetății, pentru a fi portavocea dorințelor și speranțelor lor de schimbare în bine a țării. V-au ales pentru că sperau că veți fi un susținător neobosit al reformei statului și al luptei împotriva corupției. Însă dumneavoastră alegeți să vă retrageți în turnul de fildeș de la Cotroceni, de unde o dată la 3 luni mai emiteți astfel de opinii cu valoare pur academică. Unde ați fost domnule Președinte când PNL și PSD au bătut palma pentru a organiza mascarada alegerilor locale într-un singur tur? Unde ați fost când s-a adoptat simulacrul de nouă lege a partidelor, ce obligă formațiunile nou-înființate să depună liste de candidați proprii aproape la fiecare rundă de alegeri pentru a nu fi radiate? Unde erați când PNL și PSD băteau palma pentru a-și tranșa majoritatea primăriilor din țară printr-un blat de proporții naționale? România are nevoie de un președinte implicat, responsabil și care să comunice neobosit cu oamenii. Un președinte care să fie avocatul cetățenilor în fața actualelor partide parlamentare clientelare și mafiote. Încă mai sper că acest Președinte puteți fi dumneavoastră domnule Iohannis, însă mi-e teamă că deși speranța moare ultima, acum își trăiește ultimele zile", a scris Clotilde Armand pe Facebook.