ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Moise Guran a comentat, într-un dialog cu Cosmin Prelipceanu, anunțul candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei.

"Am o stare de șoc. Am avut pe vremea studenției o simpatie foarte mare, era simbolul dramelor lăsate în urmă de mineriade. După care a dispărut după o combinație foarte ciudată", a spus Guran la digi24.

De vreo 5-6 ani, niște site-uri l-au promovat alături de Zelea Codreanu. Azi, niste televiziuni apropiate de Klaus Iohannis îl promovează, a spus Moise Guran, convins că Munteanu a fost pregătit de mai multă vreme și că Ludovic Orban oricum s-ar fi retras.

"Cei de la PNL nu știu pe cine au băgat în sufragerie. Marian Munteanu știe carte, istorie, are o personalitate deosebit de puternică, este conservator, ca să nu zic ultra-conservator. Nu am zis legionar, Marian Munteanu ar trebui să explice de ce apare pe site-uri alături de Corneliu Zelea Codreanu.(...)

Țara noastră, cum să spun ca să nu zic retardată? E mai întârziată așa, decât altele mai avansate, precum Ungaria  sau Polonia, care au luat-o pe calea extremismului, deci țara noastră se încadrează în acest curent. Niciodată acest tip de extremism nu a dus la ceva bun, a dus la ură, la crimă, la război. Ca să fac o paralelă, noi, în București, chiar dacă Munteanu e net superior intelectual, vom avea o cursă ca aceea dintre Hillary Clinton și Donald Trump", a declarat Moise Guran.