Colonelul (r) Daniel Dragomir a anunțat, duminică pe Facebook, înființarea Partidului Alianța Națională. Acesta a precizat că formațiunea este una care își fondează ideologia pe principii conservatoare și patriotice.

„Anunț astăzi înființarea Partidului Alianța Națională, care îi are ca fondatori pe Dan Chitic, Aurelian Popa și Lucian Dumitrașcu. Partidul Alianța Națională este o mișcare națională care își fondează ideologia pe principii patriotice, conservatoare, de respectare a tradițiilor și valorilor românești, pe sprijinirea capitalului autohton. Susțin această mișcare național-patriotică, ea fiind exprimarea politică a dezideratelor România 3.0”, a scris Daniel Dragomir, duminică pe Facebook.


Dragomir a adăugat că pe 24 ianuarie va fi organizată o conferință de lansare a noii formațiuni, unde va fi prezentat și programul politic.

Potrivit site-ului oficial al noului partid, obiectivele principale ale formațiunii sunt „Distrugerea statului paralel și tragerea la răspundere a tuturor celor care au comis abuzuri împotriva românilor; Aducerea instituțiilor de forță în matca lor constituțională și respectarea voinței cetățenilor în fața oricăror influențe ale cercurilor de interese din țară și din exterior; Redarea demnității și afirmarea suveranității țării prin punerea românilor pe primul loc în orice demers politic; Afirmarea voinței suverane a intereselor românilor în Uniunea Europeană”.

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a anunțat, în decembrie 2017, lansarea platformei civice România 3.0, cu ajutorul căreia și-a propus crearea unor strategii prin care România să-și poată redobândi demnitatea națională.

Partidul Alianța Națională apare în contextul în care 2019 este an electoral, în luna mai având loc alegerile europarlamentare, iar cele prezidențiale spre finalul anului.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews