ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mircea Dogaru, istoric militar și președinte al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, sugerează că șefii organizației B'nai Brith fac presiuni asupra unor ofițeri ai Armatei Române pentru ca aceștia să nu mai ceară contestarea Legii nr.217/2015, așa numita "lege antilegionară".

"Dacă operează temerea externă, că SCMD ar putea înființa un partid al societății civile? Sau, dacă este vorba despre supărarea șefilor B’nai Brith? Care șefi au bunul obicei să convoace generalii armatei române la etajul VI al Camerei de Comerț, prelucrându-i că, dacă vor sa traiască bine, să renunțe la contestarea Legii nr. 217/2015, admițând că armata română și Antonescu ar fi comis genocid peste genocid și holocaust în al II-lea război mondial? Iar dacă respectivii sunt patrioți și rezistă îi calca DNA-ul, inventându-le fraude de milioane de euro! Orice e posibil într-o țară ai cărei locuitori, spălați pe creier de 35 de ani, îndopați cu lozinci și etichete, având drept modele televizate curve siliconate și gâinari, lupta la greu împotriva propriilor interese!", se arată într-o declarație postată pe siteul oficial al SCMD.

B'nai Brith este o puternică organizație de lobby evreiesc, una din cele mai vechi din lume, înființată în 1843. Conform Wikipedia, are un buget de 14 milioane de dolari, iar 95% din membri rezidă în State Unite.

Recent, MAE a trimis o informare către autoritățile locale dintr-un oraș slovac, în care anunța că îl consideră pe Ion Șiugariu drept "fascist", deși acesta a murit în războiul anti-fascist pentru eliberarea Slovaciei. Deși era vorba despre un soldat decorat al Armatei Române Regale, MApN nu a avut nicio reacție.