Președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat marți, după ședința Comitetului Executiv (CEx), că au fost decise prin vot noile propuneri în funcțiile rămase libere în Guvern, Parlament și partid.

Conform Agerpres, lista numirilor votate de conducerea P.S.D. este următoarea: 

Marcel Ciolacu - Președinte al Camerei Deputaților

Titus Corlățean - vicepremier 

Ana Birchall - ministru al Justiției  

Roxana Mânzatu - ministru al Fondurilor Europene  

Natalia Intotero - ministru pentru Românii de Pretutindeni 

Gabriela Firea - președinte interimar al organizației București și vicepreședinte al P.S.D.

Paul Stănescu - președinte executiv al P.S.D. 

Rodica Nassar - secretar general al P.S.D.
 
Potrivit Agerpres, deputatul Marcel Ciolacu a confirmat că a fost validat în CEx al P.S.D. ca propunere de Președinte al Camerei Deputaților, adăugând că se așteaptă să primească miercuri voturile parlamentarilor PSD-ALDE pentru a fi învestit în funcția rămasă vacantă după încarcerarea lui Liviu Dragnea.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews