ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CEx al PSD a decis retragerea sprijinului politic pentru Mihai Tudose, cu marea majoritate a voturilor, anunță Antena 3. 

Mihai Tudose își va prezenta demisia. Au fost 59 de voturi pentru retragerea sprijinului politic, 4 împotrivă și 4 abțineri.
 
Premierul Mihai Tudose a anunțat că demisionează, pentru că așa a decis partidul. El a spus că pleacă cu fruntea sus. Întrebat care este acum relația cu Liviu Dragnea, Tudose a răspuns: „Acum e bună, cea mai bună. Până acum tensionată, că asta e. Merge la Palatul Victoria să îmi iau lucrurile. Nu voi asigura interimatul."

Claudiu Manda a anunțat, luni seară, că mâine la ora 11.00 va avea loc o nouă ședință a Comitetului Executiv al PSD pentru a nominaliza noua propunere de premier. El și-a exprimat convingerea că președintele Klaus Iohannis va face noua nominalizare de premier tot din partea PSD.
 
Interimatul va fi asigurat de Paul Stănescu.