ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul Monica Macovei nu poate fi nici măcar un partener de discuție pentru ALDE, a declarat, joi, copreședintele Alianței Liberalilor și Democraților Daniel Constantin.

Constantin a precizat că reprezentanți ai ALDE au avut discuții cu un grup de tineri din M10, care s-au 'dezis' de Monica Macovei, în vederea încheierii unui protocol privind susținerea candidaților Alianței Liberalilor și Democraților.

„Doamna Monica Macovei nu poate fi nici pentru mine și nici pentru ALDE nici măcar un partener de discuție. Au fost câteva discuții pe care le-au avut colegii mei cu un grup de tineri din M10 care s-au dezis de doamna Macovei și care, se pare, sunt reprezentanții legali ai partidului și vor să treacă, fie cu tot partidul, fie individual la ALDE.

Acestea au fost discuțiile pe care le-am avut, atât și nimic mai mult. S-a discutat despre posibilitatea de a încheia un protocol privind susținerea candidaților ALDE și, după aceea, eventuala absorbție", a spus Constantin.