ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Liviu Dragnea este genul de politician care pune preț numai pe pielea lui. Ceilalți, praf și pulbere!”, scrie Cornel Nistorescu în editorialul său din Cotidianul.

Jurnalistul scrie că necazurile lui Dragnea provin din comportamentul acestuia, iar cariera sa politică se află la final.

„În urmă cu cel mult o lună și jumătate, oameni cu contacte la vîrful funcționărimii de la Bruxelles mi-au spus că pînă la sfârșitul acestui an Liviu Dragnea va fi terminat, poate chiar arestat. N-am crezut, dar am menționat asta în editorialul meu, atît pentru ca informația să fie consemnată și să existe, cît și pentru a vedea care este calendarul operațiunii. A fost un plan mai vechi? Chemarea de luni dimineață la DNA și comunicatul ulterior care face trimitere la OLAF și la fraudarea fondurilor europene nu vin decît să confirme informația primită la începutul toamnei. Cariera lui Liviu Dragnea se află într-un punct critic, poate chiar final. Comportamentul său de baron se decontează iremediabil. Multe și nenumărate sunt problemele care decurg din acest dosar, în primul rînd, pentru PSD. Toată munca, toată victoria PSD, este pe cale de a se face praf. PSD-ul se poate sparge, poate pierde guvernarea și poate suferi o cădere majoră. Acum se va vedea ce rezerve debile și-a făcut partidul și ce gol a făcut Dragnea în jurul său”, a afirmat Nistorescu.