ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul prezentator TVR are 5 terenuri, două case, colecție de tablouri, o pensie lunară de 5000 de lei și 13224 lei ca revoluționar! 

Cornelius Roșiianu a revenit recent în prim-plan, după ce PSD a anunat că se afla pe lista candidaților pentru Senat în județul Ilfov. O dată cu anunțarea candidaturii, fostul prezentator al știrilor de la TVR și-a depus și declarația de avere. Conform acesteia, Rosiianu și soția sa, Cristina, actriță la Teatrul Țăndărică, dețin un teren la Voluntari, două la Sulina, unul la Snagov și altul în județul Dolj.

Portofoliul imobiliar al familiei Roșiianu etse completat de o casă de locuit în Voluntari, cu o suprafață de 475 de metri pătrați, și un apartament în București, potrivit kanald.ro. Roșiianu are și o colecție de tablouri, evaluate la 16.000 de euro, iar în conturi are aproximativ 40.000 de euro.

Veniturile lui Roșiianu sunt constituite din pensie, în valoare de 59.124 de lei (4.927 de lei pe lună) și o sumă de 13.224 de lei (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor). Soția lui Roșiianu a câștigat 45.612 lei din pensie și prestațiile actoricești. Cei doi soți au încasat venituri consistente și din chirii, câte 66.602 lei (14.800 de euro) fiecare.