ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cortul de la Universitate, amplasat de Alianța Noastră, partidul lui Marian Munteanu, a fost vandalizat, în noaptea de sâmbătă spre duminică de autori necunoscuți.

Numeroase mesaje au fost scrise pe cort care conțin numele formațiunii lui Nicușor Dan „USR”.

Nu sunt cunoscuți până în acest moment făptașii, dar rămâne de văzut dacă poliția se va autosesiza în acest caz. Singurele indicii care există în acest moment referitoare la autorii actului de vandalism sunt oferite de mesajele care promovează Uniunea Salvați România.

Fără îndoială că o astfel de manifestare, nu numai că este un gest care contravine normelor legale de susținere a unui partid, dar face un deserviciu partidului lui Nicușor Dan, punând într-o lumină negativă profilul susținătorilor USR.Iar acest lucru se întâmplă mai ales acum, când USR-ul nu este sigur că va strânge numărul de semnături necesar pentru participarea la parlamentare.

Până în acest moment, Nicușor Dan nu a avut vreo reacție sau vreun îndemn pentru cei care îl sprijină, dar ar fi un lucru necesar.

Lipsa luării unei poziții din partea conducerii USR față de acte huliganice ca acesta, poate să se contureze în ochii electoratului și ca o formă de complicitate.