ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Secretarul de Stat în Ministerul Tineretului și Sporturilor, Cosmin Butuza, a îndemnat „să punem Centenarul pe tricoaiele noastre (!!! - n.r.), pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!”, relatează PressOne.

Stupefianta gafă s-a petrecut în cadrul unei conferințe de presă în care erau premiați tinerii șahiști români care impresionaseră la Campionatul European de Șah pe echipe de juniori.

„La Bad Blankenburg, echipa națională de băieți a obținut aurul, după ce pornise ca a cincea favorită din totalul de 14 echipe, iar naționala de fete s-a clasat pe poziția a doua, deși era cotată cu șansa a 11-a din 15 echipe.

Băieții au depășit Austria și Germania în clasament, în timp ce Miruna și Alessia au terminat doar în spatele polonezelor, dar înaintea reprezentantelor țării gazdă.

Pentru performanțele lor, ei au primit din partea organizatorilor medalii și softuri de șah”, scrie PressOne.