Procurorul care nu le-ar fi permis polițiștilor să intervină în casă până la ora 6 dimineața este audiat, la această oră, de Serviciul de indrumare și control al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, anunță EVZ.
Audierea procurorului Cristian Ovidiu Popescu a fost cerută de Procurorul General, Bogdan Licu, care a vrut să vadă care au fost motivele pentru care acesta nu le-a permis polițiștilor să intre în casa în care era Alexandra, potrivit Realitatea TV.
 
Procurorul Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal le-a cerut polițiștilor să nu intervină până la ora 6, așa că aceștia au stat la ușă cu mâinile în sân, deși aveau mandat de percheziție încă de la ora 4.

Inspectorii judiciari vor efectua verificări prealabile în aceste cauze pentru a stabili dacă exista indicii cu privire la savârșirea vreunei abateri disciplinare.

Procurorii au extins cercetările în cazul lui Gheorghe Dincă pentru omor calificat. El a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews