ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Crin Antonescu a declarat miercuri, la Antena 3, că nu o cunoaște pe Sevil Shhaideh, propusă de Liviu Dragnea pentru postul de prim ministru, dar este "regretabil" că România va fi din nou în situația unei "guvernări prin delegație".
 
"Cred că e regretabil că vom fi în continuare în situația să avem un fel de guvernare prin delegație", a spus Antonescu, apreciind că este "limpede că facem un exercițiu de acrobație din nou".
 
În  opinia sa, însă, situația este "normală" pentru situația în care se află Liviu Dragnea: "lider neconstestat al celui mai mare partid în România, care a câștigat alegeirle dar nu poate fi prim ministru".
 
Situația este însă normală "în sensul jocului politic de înțeles pe care l-a făcut" Liviu Dragnea, dar mai puțin normală "în raport cu canoanele democrației", a subliniat Antonescu, care a arătat că "o democrație e cu atât mai sănătoasă cu cât câștigarea puterii și exercitarea ei e mai transparență".