ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înainte de a ne apleca asupra acestei decizii „întelepte”, să vedem cum arată contextul internațional al ultimilor zece zile, în care oficialitățile române continuă „neabătute” și supuse pe acest drum trasat de nomenclatura globalistă internațională, cu centre de comandă regională Bruxelul și Berlinul. Sau poate invers.

Barcelona, (încă) Spania – două atentate în care au murit 15 persoane și au fost rănite vreo 100, dintre care multe grav. Se pot aștepta, deci, și alte decese. Ca să nu mai vorbim de infirmități.

Apropo: Pentru a se face definitiv de râs (de parcă mai era nevoie după ce au început să-și gonească turiștii, vezi aici, ca să facă loc migratorilor vezi aici) „Zeci de mii de barcelonezi au tinut vineri la pranz un minut de reculegere in memoria victimelor atacului terorist de joi. La finalul momentului solemn, catalanii au inceput sa aplaude si sa strige la unison „Nu mi-e frica!” (No tinc por – in catalana).(HotNews).

De cine, adică nu le e frică? De cei 12 atentatori? De alții care vor lovi în continuare? Dar, încă , numărați cu cifre de până la 10 sau la 20? Sau de terorism? Păi, de ce s-au adunat numai câteva zeci de mii (apropo, pentru primirea refugiaților au fost sute de mii)? De ce nu câteva milioane, ca un Goliat (dar unul decerebrat, devitalizat și sinucigaș), care își anunță spectatorii că nu îi e frică de fox-terrierul lui David. Iar spectatorii, din aceeași gașcă cu Goliat, îl aplaudă și îi laudă curajul. Care curaj? De a-și băga mortu-n casă?

De cine, adică nu le e frică? De cei 12 atentatori? De alții care vor lovi în continuare? Dar, încă , numărați cu cifre de până la 10 sau la 20? Sau de terorism? Păi, de ce s-au adunat numai câteva zeci de mii (apropo, pentru primirea refugiaților au fost sute de mii)? De ce nu câteva milioane, ca un Goliat (dar unul decerebrat, devitalizat și sinucigaș), care își anunță spectatorii că nu îi e frică de fox-terrierul lui David. Iar spectatorii, din aceeași gașcă cu Goliat, îl aplaudă și îi laudă curajul. Care curaj? De a-și băga mortu-n casă?

Finlanda, Turku – alte două decese și opt răniți. Alt Goliat, altă tragedie, alt circ. „Guvernul urmareste indeaproape situatia din Turku si operatiunea in desfasurare a politiei”, a scris la randul sau pe Twitter Juha Sipilä, seful Executivului finlandez, care urmeaza sa se reuneasca in sedinta in cursul zilei.(HotNews)


Guvernul Goliat se reunește ca să ce? După ce a impus diversiunea diversității, a deschis granițele  și a primit refugiați fără număr (e adevărat, mai puțini ca Suedia, și cu o oarecare răzgândire târzie). Deci guvernul se reunește ca să discute despre un terorist. Păi asta e treaba lui? Sau a poliției, a serviciilor? Iar a guvernului este beneficitatea diversității, migrația, cauzele, finanțatorii și antrenorii teroriștilor?

Germania (Goliatul goliaților)

Meißen (Saxonia) – a fost prins un pakistanez care întreținea de două luni relații sexuale „neprotejate” cu o fată de 13 ani;
Gröditz (Saxonia) – cu ocazia sărbătorii de 800 de ani, solicitanții de azil au agresat sexual niște nemțoaice drept care au fost puși la punct de suporterii echipei de fotbal;
Landshut (Bavaria) – o nemțoaică, ce-și plimba cîinele, a fost atacată sexual și jefuită de 2300 de euro, de trei migratori care au fugit după ce câinele l-a mușcat pe unul dintre ei;
Sondershausen (Turingia) – o nemțoaică de 26 de ani a fost violată de un migrator de 46;
Koln – o nemțoaică de 56 de ani, care aduna sticle goale în timpul nopții, a fost bătută și violată de 4 migratori;
Wuppertal-Elberfeld (lângă Dusseldorf) o persoană a fost ucisă, iar alta grav rănită prin înjunghiere .

Belgia, Assnois – un automobil în care se aflau trei persoane a intrat în mod intenționat în mulțime rănind 4 persoane dintre care pe una grav.

Franța, Marsilia: Un automobil a intrat în mod premeditat în două stații de autobuz rănind grav o persoană și omorând o alta.

Bulgaria – Vicepremierul si ministru bulgar al apararii, Krasimir Karakaceanov anunță că „Bulgaria va utiliza in viitor armata pentru a-si apara frontiera cu Turcia„. (HotNews)

Polonia – Ministrul de interne Mariusz Blaszczak: La noi, în Polonia, nu avem comunități musulmane, nu avem enclave care să constituie baza naturală pentru dezvoltarea de teroriști islamiști. Noi facem tot ceea ce este posibil pentru ca țara noastră să fie în siguranță și deci nu vrem să primim migratori.(mai multe aici).
 
România – ministrul de externe Teodor Meleșcanu:

Recent, am facut o oferta pentru 1.942 de refugiati din Grecia si din Italia pe care ii putem reloca in Romania. Mai avem deja pe teritoriul nostru cam 700 de asemenea refugiati”, a spus Melescanu intr-un interviu acordat Realitatea TV, difuzat vineri.
El a subliniat ca Romania „participa masiv la operatiunile din Marea Neagra pentru oprirea fluxului de refugiati si salvarea celor care se incumeta la asemenea actiuni”.
„Evident ca problema migratiei si cea a refugiatilor sunt doua categorii distincte. Primii sunt refugiati din motive politice, din cauze de razboi, dar exista si o migratie cu caracter economic, mai ales din tarile cu regimuri esuate, cu conditii de viata foarte grele. Romania si-a exprimat solidaritatea, desi am mers pe ideea ca nu este normal sa avem cote fixe. In acelasi timp, ne-am manifestat disponibilitatea de a primi un anumit numar de refugiati”, a adaugat ministrul. (HotNews)

Știu, unii veți zice că 1942 de migratori (cum s-a ajuns la această cifră ar fi foarte interesant de știut, adică nu 1900, nu 2000, ci fix 1942. Bine că nu și cu virgulă!) nu înseamnă 1942 de teroriști. Chiar așa? De unde știți? I-ați controlat? I-ați verificat? Le-ați radiografiat sufletele, mințile? Există vreo formulă de calcul? Vreun tabel de echivalențe? S-a stabilit undeva că în atîția migratori sunt atâția teroriști? S-au s-a stabilit că doar cei care au luptat în Daesh sunt teroriști? Și cu ceilalți ce faceți? Știe cineva când se vor radicaliza? Căci, iată, autoritățile din statele atacate sunt mereu surprinse. Și de cei cu istoric terorist, pe care nu reușesc să-i știe sau, dacă îi știu, să-i urmărească, și de cei fără. De cei, aparent, cuminți, liniștiți, politicoși, integrați care deodată se hotărăsc să facă bum, sau să atace cu cuțitul, cu toporul, cu maceta sau automobilul.

Mai vorbește domnul Meleșcanu de două categorii: migratori refugiați și migratori economici, dar pe cei 1942,00 îi declară refugiați. De unde știe precis că nu sunt și economici? Sau numai economici? Căci dacă sunt teroriști, evident că nu știe. Sau știe și de aceea a lansat invitația. Să avem și noi puțină distracție! (Știm, vinovatul principal pentru invitație este distinsul vorbitor de limbă germană, înaltul prieten al cancelarului Merkel, președintele KW Iohannis.)

Pe scurt

Vestul e răvășit de atentate zilnice, țări altădată model de maniere și siguranță au ajuns în topurile violurilor, Europa Centrală și de Est (în cea mai mare parte) se împotrivește, chiar cu armata (vezi și Austria, la granița cu Italia), iar România „invită” încă 1942 de migratori peste cei „cam 700” deja existenți.

Observați cum, de la o cifră a naibii de fixă (1942), domnul mnistru a trecut la una echivocă. Or fi 700, n-or fi. Or fi 1000? Sau poate mai mulți, nimeni nu ne spune. Căci peste cei primiți oficial și aduși în secret, pe întuneric, apoi răspândiți prin țară să nu simtă populația concentrare de migratori și să neliniștească, apoi să se revolte, mai sunt și cei ce ajung aici trecând frontiera dinspre Bulgaria, Serbia, Republica Moldova și Ucraina. Câți? Iarăși nu știm.

Sigur e că, în curând, s-ar putea să avem și noi ceva distracție și să intrăm în rândul lumii cu atentate și violuri. Și nu pentru că oamenii ăia fugiți din țările lor ar fi răi, ci pentru că mixarea culturală este o chestiune mult mai complicată decât vor să o facă să pară activiștii globaliști. Iar atunci când o faci programatic, când amesteci masiv populații atât de diferite cultural, efectele nu pot fi decât dezastruoase și nu pot avea ca finalitate decât lupta până la decimarea uneia dintre ele. Iar cei care promovează migrația o știu prea bine, căci acesta este și scopul lor.

Dar despre islam, globaliști, migrație, obiectivul și activitatea politică a moscheilor, despre moscheea ce se vrea construită în România și despre România însăși în relație cu toate acestea voi reveni în câteva zile într-o mai lungă analiză viitoare cu titlul: Islamul, migrația, moscheea și România.
 
Material publicat mai întâi pe blogul autorului