ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Da, Gabriel Oprea este un personaj josnic, cel puțin pentru mine. Omul lipsit de orice calități, mai puțin de cele specifice parvenirii. De altfel în cea mai mare măsură, este un produs al regimului băsist, care avea nevoie de un interlocutor în zona de servicii, mai ales că ei o susțineau pe Elena Udrea și pe Cocoș, cautionand afacerile din Sistem. Era o frăție a ariviștilor, din care Oprea a făcut parte la vârf. Despre doctoratele din SRI nu mai vorbim.
Da, să ai coloana oficială ca ministru este abuz în serviciu. Dar coloana oficială avea și Blaga când era ministru la Interne. Toate țoapele securiste visează să aibă coloana cu girofar și să nu stea la stopuri în timp ce gonesc către amante sau întâlnirile de la restaurante. Ei vor, în micimea lor, să stăpânească Timpul. 

Sunt regii de mucava lăsați ca sa juiseze în politică ca să poată fi manevrați la timpul potrivit.
I se poate imputa faptul că este un gunoi ordinar care nici măcar nu a oprit să vadă consecințele acestui accident și a plecat ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Dar nu el l-a OMORÂT pe agentul de poliție Bogdan-Cosmin Gigina, Dumnezeu sa-l ierte! 
Este o încadrare care te cutremură prin grotescul ei. Pentru că înseamnă că DNA-ul poate face încadrări după cum i se dă în plic, adică este o pură POLIȚIE POLITICĂ.

Însă aici DNA s-a întrecut pe sine în abjecție: îl acuză pe Oprea de...UCIDERE DIN CULPĂ? Pentru un accident pe care nu avea cum să-l săvârșească, bietul polițist căzând într-o groapă din asfalt?! 
Cum adică UCIDERE DIN CULPĂ?! Dacă era ministrul transportului și cădea un avion din dotarea TAROM, era acuzat de conspirație sau de sabotaj?! Am avut un ministru al sănătății în mandatul căruia au murit bebeluși de la un vaccin, iar alții au rămas cu sechele pe toată viața. A fost pus sub acuzare de omor din culpă Achimaș Cadariu?

Înțeleg că DNA intră cu bocancii în politică, dar să vină cu acuzații serioase, nu cu asemenea bătaie de joc. Sunt atât de stupizi, încât în prostia lor reușesc să facă dintr-un personaj absolut mediocru și abject ca G.Oprea, care are la activ atâtea mizerii (nu uităm că era omul Securității pe lângă Miron Cozma la Mineriada din 13-15 iunie 1990), o victimă care câștigă din ce în ce mai multă simpatie. Pentru că slugile sistemului nu înțeleg psihologia acestui popor, care pricepe la un moment dat cine este călăul și cine este victima. Și va ține cu victima, uneori chiar în ciuda "evidențelor" zilnice din Hotnews.

Senatul României consider că a procedat absolut firesc. Acuzația de UCIDERE DIN CULPĂ este abominabilă și face de rușine modul în care se face cercetare penală în țara statului de drepți în fața lui Klemm.

Prima REACȚIE a lui Gabriel Oprea referitoare la moartea polițistului Bogdan Gigină