ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mesajul transmis de Victor Ponta, în care afirma că în PSD există un ofițer acoperit care ar vrea să preia puterea în partid, a iscat dezmințiri în serie în rândul membrilor social-democrați.
 
”Cred că Liviu Dragnea nu trebuie sa își dea demisia din funcția de președinte al PSD. Trebuie să țină partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți "ofițerii" acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia! Clar?”

Pentru că mulți s-au dus cu gândul la Valeriu Zgonea, Ponta a revenit, precizând că nu Valeriu Zgonea este acoperitul, ci un vicepreședinte PSD, fost membru al Guvernului.

"Nu a vorbit de o doamnă, a vorbit de un vicepreședinte. Cred că Ponta va trebui să clarifice și să spună cu nume și prenume. Nu 100%, ci 1000% nu am cum să fiu pe acea listă. Nu am fost ieri la întâlnirea de la partid, pentru că mă întorceam de la Suceava. Am încercat să aflu de la colegi ce s-a întâmplat. Cred că susținerea pe care Victor Ponta i-a arătat-o lui Dragnea rezultă din grija pe care o are. Nu îi poate fi indiferent ce se întâmplă în și cu PSD. (...)  Categoric nu e vorba despre mine", a explicat Ecaterina Andronescu.

Și Mihai Tudose a simțit nevoia să precizeze că nu el este persoana despre care vorbește Victor Ponta:
 
"E foarte greu să comentez acest gen de afirmații. Afirmațiile sunt foarte clare și, din punct de vedere legal, cine este în această situație încalcă legea. Mai mult, dacă domnul Ponta are cunoștință despre așa ceva, cu probe, și dacă poate demonstra, el este complice pentru că nu a făcut asta mai demult. Mie mi se pare o glumă, mai ales că este avocat. Eu știu că nu am fost așa ceva, nu sunt așa ceva, eu sunt soldat", a explicat Mihai Tudose, citat de b1.ro.