ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacian Cioloș a făcut o comparație între ceapa de Pericei și activitatea Executivului, precizând că "și pentru ceapă și la guvern trebuie umilință și modestie".

 "Pentru ceapa de Pericei trebuie în primul rând răbdare, pentru că natura să-și facă treaba, după ce omul și-a făcut-o. La guvern e ceva mai complicat, pentru că se lucrează cu oameni. Cu oameni cu așteptări foarte mari și mai ales nerăbdători. Dar în ambele cazuri, și pentru ceapă și la guvern, trebuie umilință și modestie", a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook, într-un răspuns la un comentariu al unui bărbat, potrivit căruia "conducerea guvernului nu e același lucru cu cultivarea cepei de Pericei".

Comentariul persoanei respective apare la un mesaj publicat duminică de Dacian Cioloș, în care prim-ministrul a transmis mesaje de felicitare celor care își sărbătoresc onomastica de Florii.

"La Mulți Ani și un gând bun mamei mele, surorii mele și tuturor celor care poartă nume de flori! Vă doresc să aveți parte mereu de lumină, căldură și iubire, iar viața dumneavoastră să înflorească zi de zi", a scris premierul Cioloș pe pagina sa de socializare.