ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decizia de eliberare din funcție a lui Răzvan Alexandru Cuc, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost publicată în Monitorul Oficial. Surse guvernamentale citate de Agerpres susțin că decizia a fost provocată de participarea secretarului de stat la un miting electoral, la Giurgiu.

Răzvan Alexandru Cuc a fost directorul Zonei Libere Giurgiu, înainte să fie numit de Victor Ponta, în octombrie anul trecut, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. El este membru al PSD.

Încă de la începutul anului premierul Dacian Cioloș a anunțat că le-a pus în vedere secretarilor de stat rămași din Cabinetul anterior să nu facă politică de partid, iar prefecților și subprefecților care au intenția să participe în alegeri le-a cerut să renunțe la funcție.

„În cea mai mare parte, secretarii de stat au fost schimbați și celor care au rămas le-am pus clar în vedere că, indiferent dacă aparțin sau nu unui partid politic, pe perioada mandatului acestui Guvern le cer să nu facă politică de partid, dacă vor să rămână în Guvern ca și secretari de stat. Acolo unde voi constata că sunt secretari de stat care doresc să facă politică de partid îi voi invita să facă în partide și nu în Guvern. Acesta a fost un mesaj foarte clar pe care l-am transmis", declara Dacian Cioloș pe 8 februarie, la ''Ora prim-ministrului'' în Camera Deputaților.