ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacian Cioloș a anunțat că urmează să își facă un partid nou și le-a transmis susținătorilor săi să mai aibă „puțină răbdare” până când acest lucru va fi pus în practică.

Deputatul PNL Daniel Gheorghe ironizează anunțul făcut de Dacian Cioloș și aseamănă cerința fostului premier cu o scenă din piesa lui Caragiale, „O scrisoare pierdută”.

Daniel Gheorghe susține că Dacian Cioloș nu va putea să câștige simpatizanți din partea PNL, un partid istoric care chiar dacă se află în criză „are vreun secol și jumătate în spate”.

„Cică domnul Cioloș spune că mai trebuie să avem "puțină răbdare" și își va face un partid nou. Țin minte că și Trahanache îi cerea lui Farfuridi "putintica răbdare" așa că asta cu partidul nou nu mi se pare ceva "nou" sub nicio formă. Cu câteva mici adnotări: nu poți face "dreapta" cu niște oameni mai degrabă de stânga ori non-afiliati doctrinar într-o epocă în care conceptele de "dreapta" și "stânga" sunt duse în derizoriu prin dilentantism politic; românii sunt sătui de noi partide și epuizați de schimbări bruște de direcție în politică și de inconsecventa de orice fel; și când mai ai în față un mare partid, fie el cât de lovit și în criză, când are vreun secol și jumătate în spate și se numește PNL lucrurile devin complicate pentru oricine încearcă să preia culoarul de dreapta! Ghinion, pe aici nu se trece!”, a scris Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.

 

Cică domnul Cioloș spune că mai trebuie să avem "puțină răbdare" și își va face un partid nou. Țin minte că și...

Posted by Daniel Gheorghe on 5 Martie 2017