ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este concluzia unei cercetări sociologice comandate de PNL care urmarea să determine în ce măsură partidul ar câștiga voturi dacă îl cooptează pe actualul Premier în vederea alegerilor din toamnă. 

Cătălin Predoiu, retras din conducerea PNL după eșecul de la Capitală, ar urma să primească un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare pe care PNL o va depune pentru Senat în București, au declarat pentru Mediafax, surse din PNL, care au precizat că în partid liberalii duc o lupta acerbă pentru a obține un loc eligibil pe listele de la București.

Surse din PNL au declarat, totodată, pentru agenția de știri că liberalii sunt dezamăgiți că anumite cercetări sociologice arată că electoralul nu îl mai vede pe Dacian Cioloș la fel de credibil dacă s-ar alătura unui partid politic.