ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Stai puțin, USR. Referendumul pentru familie nu era inutil? Nu aveam alte priorități, în afară de definiția căsătoriei? Nu trebuia să construim spitale, autostrăzi, etc? Să eradicăm weceul din fundul curții? De când a devenit, brusc, pentru voi, așa de importantă căsătoria între persoanele de același sex – că numai despre asta vorbiți?

Și nu ne spuneați voi că în România gay-ii nu se pot căsători? Că deja codul civil precizează asta? Că avizul de constituționalitate favorabil al CCR pentru referendumul pentru căsătorie ar fi interzis orice modificare a definiției căsătoriei?
Că referendumul nu ar fi produs nici un fel de efect juridic? Acum ne spuneți că definiția căsătoriei se poate schimba la un simplu vot al Parlamentului, fără nici o consultare populară?
 
Și că avizul CCR era doar un... simplu aviz? Iar voi abia așteptați să schimbați definiția căsătoriei? Păi ori delirați acum, ori ați mințit de îngheață apele atunci, în octombrie. Și ați orchestrat una dintre cele mai ticăloase manipulări pe care le-am văzut, de la manipulările staliniste încoace.