ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Dan Chitic, președintele Partidului Alianța Națională (PAN), a comentat recentele schimbări din cadrul PSD, care au culminat cu demisia fostului premier Viorica Dăncilă și instalarea unei noi echipe de conducere, în frunte cu Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților.

Chitic spune că prin ultimele modificări de la PSD, „întreaga noastră clasă politică a capitulat în fața Securității și a Globalismului”. 

 

„Game over: Academicianul SRI Marcel Ciolacu - Președinte interimar la PSD...Azi, in mod oficial, întreaga noastră clasă politică a capitulat in fața Securității și a Globalismului.

De azi, Sistemul joacă toate piesele de pe tablă: joacă și cu albele, joacă și cu negrele. Sau, dacă preferați, mută și cu galbenele și cu roșiile. În Securistan, Securitatea a acaparat întreg eșichierul politic. Pe față! Șah mat!

Dragilor, azi, democrația noastră șchioapă a murit! Dumnezeu să o ierte... că are ce ierta!

Post script: Democrația ar putea reînvia doar dacă cele 3,5 milioane de votanți la referendumul pentru familie se vor implica activ în viața cetății. De noi depinde viitorul României!

post script 2: se vede treaba ca Iliescu a reușit sa supraviețuiască partidului pe care l-a înființat. Căci tot în noaptea asta am fost anunțați într-o limbă română aproximativă ca PSD-ul a murit... lucru confirmat de anunțul cu privire la iminenta schimbare a numelui defunctului partid. Sa-i fie țărâna istoriei ușoară! Propun o denumire pentru noul partid: Partidul Securității DăStânga.

Post script 3: tot în noaptea asta, după 30 de ani de lupte aprige, s-a încheiat și epicul război al Securității cu Partidul. Partidul a fost nimicit până la anihilare.  Azi, Securitatea și-a luat țara înapoi. Pe toată!”, a comentat liderul PAN.