Actorul Dan Puric afirmă că Uniunea Europeană are o ideologie de tip comunism albastru, „adică neomarxistă”, nu o filosofie.
 
Într-un interviu acordat lui Constantin Ghiță, Puric spune că Europa clasică, a valorilor, nu are nimic în comun cu comunitatea europeană, pe care o consideră „o cooperativă agricolă”.
 
Iată câteva dintre afirmațiile lui Dan Puric:

Comunitatea Europeană nu are o filosofie, are o ideologie, o ideologie de tip comunism albastru, adică neomarxistă.

Un popor care este creștin-ortodox, ca noi, are instincte extraordinare de alergie vizavi de comunism.

Eu m-aș bucura foarte mult ca România să preia pe bune conducerea Comunității Europene, pentru că în două trei luni, Europa ar dispare.  În mâna unor români neaoși de la noi, care fură și distrug totul, ar fi bine pentru Europa să cunoască puțin din devastarea autohtonă.

Comunitatea Europeană este o cooperativă agricolă care nu are nimic în comun cu Europa adevărată. Care e viitorul unei grădini zoologice cu animale diferite care se sfâșie între ele într-un mod civilizat?

Nu confundați Europa clasică, Europa culturii și civilizației, cu acest construct. Pe la 1936, Nichifor Crainic spunea: vrem o Europă unită, cu națiuni diferite și un cer comun. Este cerul creștin.

Ceea ce ne propune Comunitatea Europeană astăzi, și cu diversitatea de sex și cu altele, sunt blasfemii.

Unde s-a retras poporul ăsta când domnitorul era de proastă factură și asuprirea internațională era groaznică? În bordeiul familiei și în Biserică.

Oculta internațională s-a prins și atacă, bordeiul, Biserica și familia. Și atunci trebuie să analizăm laboratoarele astea demonice, satanice, marxiste, în ultimă instanță: sunt pudrate cu drepturile omului și cu democrație. Țara asta a fost dintotdeauna a fost pradă.

În timpul ocupației otomane s-au furat 480 de tone de aur. În 280 de ani de strivire austro ungară, s-au scos 800 de tone. În 114 de ani de ocupație rusească în Moldova, 14 tone. Din 1990 și până acum s-au scos de trei ori mai mult decât toți ăștia la un loc.

Le e frică de libertate, de omul liber. De omul care credință. Numai omul care instrumentalizează credința îți face rău. Poate să facă inchiziții religioase sau ideologice. Dar un adevărat credincios nu face rău de când se naște până când moare. 

Șandramaua asta de Comunitate Europeană se face praf și pulbere.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews