ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce președintele PNL, Ludovic Orban, a salutat organizarea referendumului pentru familie, deputatul Daniel Gheorghe a întărit mesajul liderului liberal.

În mesajul său de marți, de la tribuna Parlamentului, deputatul de Ilfov a afirmat că PNL susține acest referendum și organizarea sa.

De asemenea, Daniel Gheorghe consideră că referendumul este „o piatră de hotar” pentru direcția în care se îndreaptă societatea românească.


„Din păcate, atacurile la adresa Bisericii, a parlamentarilor care susțin acest referendum, a organizațiilor din societatea civilă, ne dovedesc că acest referendum este imperios necesar și acest referendum este o piatră de hotar în ceea ce privește direcția în care se îndreaptă societatea românească: ori spre corectitudine politică și distrugerea valorilor sale creștine și naționale, ori către păstrarea aceluiași model de dezvoltare pe care îl cunoaștem de milenii și care respectă libertatea și demnitatea umană și mai ales respectă normalitatea. Pentru că aici vorbim de normalitate, de lucruri care țin de dreptul natural și nimeni nu este în măsură, în baza niciunei ideologii și în baza oricăror precepte, să răstălmăcească ordinea naturală.

Orice răstălmăcire a ordinii naturale într-o societate este un fapt împotriva firii, amoral și abuziv care duce la crime și orori, la fel cum au dus cele două mari totalitarisme, comunismul și fascismul.

PNL susține acest referendum, susține familia întemeiată pe uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie și susține valorile creștine, naționale în societatea românească”, a spus Deputatul PNL.