ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ultimele zile au fost extrem de tensionate în întreaga țară, care a fost împărțită în două, o parte dintre români au cerut demisia guvernului Grindeanu, iar o alta a cerut demisia președintelui Klaus Iohannis.

Deputatul Daniel Gheorghe consideră că Parlamentul este singura instituție din România capabilă să propună și să aprobe legi, în ciuda presiunilor care s-au făcut în ultimii ani din partea altor instituții sau din partea unor ONG-uri.

Acesta consideră că Parlamentul trebuie să ia în discuție în continuare modificarea codului penal, ținând seama de recomandările Curții Constituționale.

„Parlamentul a fost atacat în continuu de 10 ani încoace deși este elementul suveran de legiferare. Legile nu le pot face instituțiile de forță sau ONG-urile.

Parlamentul este suveran în România, poate modifica și înainta orice lege. Din fericire așa funcționează statul de drept. Trebuie să elaborăm un proiect de lege în privința răspunderii magistraților. Mi se pare normal să modificăm codul penal, conform dispozițiilor CCR.”, a spus Daniel Gheorghe la Amtena 3.