ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultima vreme au apărut tot felul de informații despre faptul că Uniunea Europeană ar dori să aibă propria armată care să asigure pacea continentului.

Deputatul PNL Daniel Gheorghe spune că este exclusă o astfel de măsură, iar crearea unor „State Unite ale Europei” nu poate fi luată în calcul, deoarece astfel proiecte sunt „federaliste care au mai multe în comun cu utopiile totalitare decât cu realitățile pluralismului democratic”.

„Mi-a apărut adineauri pe știri o reclamă la înființarea a ceea ce se numește "armata europeana" . Statele Unite ale Europei nu se vor realiza; noi credem într-o Europa a națiunilor libere și a pieței comune în spiritul conlucrarii și reciprocității, nu în astfel de proiecte federaliste care au mai multe în comun cu utopiile totalitare decât cu realitățile pluralismului democratic! Și încă ceva: pentru apărare și securitate colectivă avem NATO unde ne regăsim alături de Statele Unite ale Americii și alte națiuni ale lumii libere! Vremea ideologiilor care pretind să ofere fericirea sperăm că a apus.”, a scris Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.

 

Mi-a apărut adineauri pe știri o reclamă la înființarea a ceea ce se numește "armata europeana" . Statele Unite ale...

Posted by Daniel Gheorghe on Wednesday, November 16, 2016

Cum ar interveni armata, dacă Delta Dunării ar fi invadată