ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apropierea de alegerile parlamentare face ca tot mai multe formațiuni politice să scoată la înaintare tot felul de nume, cunoscute sau mai puțin cunoscute, care fac lobby pentru un partid sau altul.

Deputatul Daniel Gheorghe a analizat ceea ce se întâmplă în spatele formațiunii lui Nicușor Dan, care în opinia sa nu face decât să lanseze „neo-marxisti, neo-trotzkisti, anarho-libertarieni ori ecologiști rusofili”.

Mai mult decât atât, deputatul PNL face o previziune sumbră asupra viitorului precizând că „România se dorește a fi dusă pe un drum care amintește de atmosfera revoluției franceze”.

„Vedem, în fiecare zi, cum din spatele lui Nicușor Dan, acest Gavroche de piața Matache, răsar neo-marxisti, neo-trotzkisti, anarho-libertarieni ori ecologiști rusofili. Inadecvarea la realitățile sociale românești, lipsa de cultură politică și trans-ideologismul comun curentelor populiste tind să devină virtuți iar România se dorește a fi dusă pe un drum care amintește de atmosfera revoluției franceze. Țara are nevoie de multe lucruri, dar nicidecum de un "comitet al salvării publice" și de sacerdoti ai cultului "salvationist"!”, a scris Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.

 

Vedem, în fiecare zi, cum din spatele lui Nicușor Dan, acest Gavroche de piața Matache, răsar neo-marxisti,...

Posted by Daniel Gheorghe on Tuesday, October 25, 2016

Nicușor Dan a căzut în CAPCANA întinsă de Denise Rifai la Realitatea TV, cu întrebările despre tramvaiul 101