ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Discriminarea la care a fost supusă foarte tânăra artistă, Laura Bretan, în cadrul concursului Eurovision este o nouă fațetă a „minunatei lumi noi" care se construiește în jurul nostru, a scris, pe Facebook, deputatul Daniel Gheorghe. 
 
Declarația deputatului survine după ce în spațiul public au apărut mai multe informații cu privire la posibila discriminare a artistei Laura Bretan în cadrul concursului Eurovision, care a avut loc duminică seara, relatează ActiveNews.
 
„Ideologia LGBT este o formă de expresia a noului mental totalitar care respinge din start concepte precum fix cele pe care le clamează în teorie și despre care propagandiștii acestui nou curent al "luptei de clasă" postmoderne fac referire abuziv si excesiv: diversitate de idei și de valori, toleranță față de părerile altora, egalitate de șanse ori competiție liberă”, a subliniat Daniel Gheorghe.

Potrivit lui Daniel Gheorghe, această formă de expresie revolutionară „urmărește controlul arbitrar al valorilor societății prin cucerirea centrului simbolic prin metode tipice mentalului bolșevic, fără limite morale ori respect pentru demnitatea umană”. 

„Acest Eurovision este o ciudățenie de concurs pentru care nu are niciun rost să ne agităm și care nu mai are de ani buni nicio legătură cu muzica, iar- pe de altă parte- ideologizarea artei, pe filiera dogmatismului corect politic de data asta, trebuie combătută ferm și fără nicio nuanță, mai ales ca avem cu toții în minte aberațiile realismului socialist din trecutul nostru”, a concluzionat Daniel Gheorghe.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews