ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimele zile, Germania a fost ținta unor atacuri extremiste care s-au soldat cu persoane decedate și rănite. Aceste acte au venit din partea unor refugiați care au fost primiți cu mâinile întinse de Angela Merkel și Uniunea Europeană.

Deputatul PNL Daniel Gheorghe a comentat ceea ce s-a întâmplat în Germania și acuză decizia cancelarului german de a primi în Europa milioane de emigranți musulmani, iar în acest timp oamenii din estul Europei sunt ”înjurați și umiliți la tot pasul”.

Acesta atrage atenția că dacă se va continua în această direcție, atunci tot ceea ce înseamnă Europa se va autodistruge.

”Teroarea care s-a instalat în Germania arată minciuna corect-politică în care trăiește Europa. Lipsa de discernământ și de respect față de națiunile continentului nostru pe care a arătat-o Angela Merkel invitând aici milioane de musulmani de-a valma în timp ce est europenii sunt înjurați și umiliți la tot pasul este cauza principală a tragediilor din Germania din aceste zile. În mod clar avem de-a face cu un val de terorism islamic coordonat și pus la cale din timp. În loc sa plece și sa fie șterși din memoria publica, asa zișii lideri europeni îndoctrinați în spiritul marxismului cultural, vor continua sa bată campii cu riscul naționalismului care ii stârnește pe "bieții" imigranți, vor scoate crucifixurile și icoanele din spatiile publice sa nu se simtă jigniți străinii când blochează intersecția întinzând covorașul și nu în ultimul rând vor justifica fiecare atac terorist pe baza unor probleme psihologice cauzate tot de raii de autohtoni care nu se predau în fata culturii străine! Asadar apelul Europei care se autodistruge este sa avem clemență pentru criminali și intoleranță maximă pentru ai noștri!”, a scris deputatul Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.