ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, a afirmat că legile justiției sunt un pretext pentru propunerea Comisiei Europene de sancționare a Poloniei.

Acesta arată că Polonia este pedepsită pentru politica ei constantă de opunere la mainstream-ul de la Bruxelles, care propune multiculturalism și euro-federalism.

„Declanșarea de către birocrația nealeasă de la Bruxelles a procedurii de sancționare a Poloniei pe un pretext legat de justiție ascunde cu totul și cu totul alte chestiuni. Polonia este probabil cea mai puțin coruptă țară est-europeana și un model de stabilitate economică și morală.

În realitate aceste măsuri dure care implică și suspendarea dreptului de vot al Poloniei la nivelul de vârf al UE sunt rezultatul politicii demne a statului polonez care a respins ferm euro-federalismul și modelul corect politic asortat cu "multikulti" pe care o bună parte din liderii structurilor de la Bruxelles încearcă să îl impună la nivel comunitar în deplin dezacord cu valorile europene clasice pe baza cărora s-a fundamentat proiectul european.

Polonia plătește pentru asumarea fățișa a valorilor creștine și pentru patriotismul sincer afișat. Și că tot se vorbește de justiția din Polonia și de Bruxelles-ul acesta olimpian, putem si noi, ca români creștini și cu respect pentru lege, să întrebăm câți teroriști jihadisti au eliberat în ultimii ani instantele din Bruxelles pe motive aberante ori câte jafuri și tâlharii nerezolvate rămân reclamate pe la autoritățile din capitala UE, ori de ce în același mare oraș occidental pentru a face un inofensiv târg de Crăciun, ai nevoie de pază armată și de garduri de beton?”