ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două persoane înarmate cu arme albe au luat ostatice mai multe persoane într-o biserică din Saint-Etienne-du-Rouvray. Preotul a fost ucis, iar o persoană este în stare critică, atacatorii fiind uciși.

Autorii luării de ostatici ar fi strigat „DAESH”, acronimul folosit de francezi pentru organizația teroristă Stat Islamic, la intrarea în lăcașul de cult, relatează Le Parisien.

Deputatul PNL Daniel Gheorghe a comentat această nouă tragedie de pe teritoriul Franței, care de acestă dată s-a petrecut într-o biserică. Acesta a reiterat ideea conform căreia România nu ar trebui să ia în considerare cotele obligatorii de imigranți impuse de Bruxelles și să nu accepte venirea vreunuia dintre ei în țara noastră.

”Un preot catolic a fost ucis într-o Biserică din Franța de 2 migranți, unii dintre cei pe care toți cântăreții revoluției culturale anti-europene vor să ni-i bage pe gât. Dincolo de confesiuni, toți suntem creștini iar atacul de la Biserica din Rouen este un atac mârșav la adresa valorilor noastre ! Cred că adevărații extremiști din Europa zilelor noastre sunt fix cei care susțin cotele obligatorii de migranți și relocarea pe teritoriul U.E. a unor persoane intrate fraudulos pe acest continent și care refuză integrarea. Cum am mai spus, mă repet, cotă 0 de migranți pentru România !!”, a scris Daniel Gheorghe pe pagina sa de Facebook.