ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Protestele împotriva legilor justiției au mobilizat și oamenii din opoziția politică. Platforma 100, condusă de Dacian Cioloș, anunța sâmbătă că își încurajează membrii să participe la proteste, ceea ce au și făcut.

Printre protestatari au putut fi zăriți fostul premier Dacian Cioloș și fostul ministru al Justiției, Raluca Prună.

Senatorul Daniel Zamfir a comentat pe contul său de Facebook participarea celor doi la manifestația din Capitală, precizând că multe lume nu știe faptul că aceștia ar fi chiar responsabili de unele decizii pentru care oamenii au ieșit în stradă.

„Tare mi-aș dori să-i întrebe careva pe Cioloș și Prună, ce caută tocmai ei în stradă? Doamne ferește să-și amintească careva că dna Prună a schimbat vreo 150 de articole din Codul Penal într-o singură zi, sau că drepturile omului sunt un lux, că ar ieși amândoi tare șifonați de acolo! Cei care au fost alături de mine în lupta cu abuzurile din sistemul bancar, știu foarte bine ce au făcut Ciolos și Prună pentru băncile străine și împotriva românilor...

Niște #looseri încearcă să se suie și ei pe un val...”, a scris senatorul pe contul său de Facebook.