Protestele împotriva legilor justiției au mobilizat și oamenii din opoziția politică. Platforma 100, condusă de Dacian Cioloș, anunța sâmbătă că își încurajează membrii să participe la proteste, ceea ce au și făcut.

Printre protestatari au putut fi zăriți fostul premier Dacian Cioloș și fostul ministru al Justiției, Raluca Prună.

Senatorul Daniel Zamfir a comentat pe contul său de Facebook participarea celor doi la manifestația din Capitală, precizând că multe lume nu știe faptul că aceștia ar fi chiar responsabili de unele decizii pentru care oamenii au ieșit în stradă.

„Tare mi-aș dori să-i întrebe careva pe Cioloș și Prună, ce caută tocmai ei în stradă? Doamne ferește să-și amintească careva că dna Prună a schimbat vreo 150 de articole din Codul Penal într-o singură zi, sau că drepturile omului sunt un lux, că ar ieși amândoi tare șifonați de acolo! Cei care au fost alături de mine în lupta cu abuzurile din sistemul bancar, știu foarte bine ce au făcut Ciolos și Prună pentru băncile străine și împotriva românilor...

Niște #looseri încearcă să se suie și ei pe un val...”, a scris senatorul pe contul său de Facebook.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews