Reprezentanții Guvernului vin cu noi promisiuni în ceea ce privește extinderea autostrăzilor din România. Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, a anunțat, duminică seară, că în anul acesta  vor fi finalizați 73 de kilometri  de autostradă și 187 kilometri de cale ferată, potrivit Mediafax.

Darius Vâlcov a promis în cadrul unei emisiuni TV că la sfârșitul lui 2018, România va sta mai bine la capitolul autostrăzi. Mai exact,  acesta ne-a asigurat că se vor finaliza 73 de kilometri de autostradă și 187 de cale ferată. Potrivit afirmațiilor sale, în 2018 s-au construit 43 de kilometri de cale ferată.

Consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă a promis că în urmăoarele 15 zile vor fi finalizați 144 kilometri de cale ferată. Darius Vâlcov a subliniat în afirmațiile sale și lipsa de comunicare a miniștrilor, care a dus și la demiterea lor din funcții:

 „Când ne uităm din afară pare că nu s-a schimbat nimic, dar, când intrăm în birourile miniștrilor, n-ar trebui să intrăm, și acesta este motivul pentru care au fost schimbați de fiecare dată: au uitat să comunice. Sunt atâtea lucruri făcute, încât au uitat să comunice”, a afirmat Darius Vâlcov, duminică seara.

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.