ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reprezentanții Guvernului vin cu noi promisiuni în ceea ce privește extinderea autostrăzilor din România. Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, a anunțat, duminică seară, că în anul acesta  vor fi finalizați 73 de kilometri  de autostradă și 187 kilometri de cale ferată, potrivit Mediafax.

Darius Vâlcov a promis în cadrul unei emisiuni TV că la sfârșitul lui 2018, România va sta mai bine la capitolul autostrăzi. Mai exact,  acesta ne-a asigurat că se vor finaliza 73 de kilometri de autostradă și 187 de cale ferată. Potrivit afirmațiilor sale, în 2018 s-au construit 43 de kilometri de cale ferată.

Consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă a promis că în urmăoarele 15 zile vor fi finalizați 144 kilometri de cale ferată. Darius Vâlcov a subliniat în afirmațiile sale și lipsa de comunicare a miniștrilor, care a dus și la demiterea lor din funcții:

 „Când ne uităm din afară pare că nu s-a schimbat nimic, dar, când intrăm în birourile miniștrilor, n-ar trebui să intrăm, și acesta este motivul pentru care au fost schimbați de fiecare dată: au uitat să comunice. Sunt atâtea lucruri făcute, încât au uitat să comunice”, a afirmat Darius Vâlcov, duminică seara.