ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă,  a publicat pe facebook o fișă medicală a unui protestatar din Piața Victoriei, din care rezulta că acesta a suferit de „tulburare polimorfă de personalitate”, deși legea interzice divulgarea informațiilor medicale fără acordul pacientului. Ulterior, lui Vâlcov i s-a șters postarea.

„Ce avem noi aici?!

Lider #rezist, sandilāu cu acte-n regula.

#sandynebunu #antifacontraromaniei #RezistesteAntifa", scrie Vâlcov alături de fișa medicală care precizează, la rubrica "diagnostic clinic", "tulburare polimorfă de personalitate".

Fișa medicală este datată 19.06.2006 și are parafa medicului primar expert Antoaneta Gavril.

Hotnews precizează că persoana în cauză este Sandu (Sandi)  Matei, cel care în decembrie 2017 a agresat un bătrân în Piața Victoriei.

„Este adevarat că nu am deranjat așa mult mafia politică ca până acum, dar să te legi de această depresie cauzată de pierderea unei persoane apropiate dragi este josnic, cu atât mai grav este că vine de la creierul mafiei psd și consilierul Primului Ministru.
Ma bucură aceste atacuri, asta îmi dovedește că lupta mea civică are ecou printre ei, dar să ajungi la niște acte medicale cu caracter personal este deja prea mult și trebuie văzut cine le-a oferit.
RUȘINE vâlcov, RUSINE dragomir (pt cunoscători) ! Pam pam
Vă pupa Fam. Matei , ne vedem în instanță !”, a scris Sandu Matei pe Facebook.