Florin Bădiță, omul din spatele paginii „Corupția ucide”, a publicat un anunț pe internet prin care roagă doritorii să-l ajute cu o sumă de bani pentru a-și putea plăti datoriile, însumate la 4.000 de euro.

Bădiță, cel care a organizat evenimentul „Zilelor fără chiloți de la metrou”, nu are un loc de muncă și are nevoie de bani. Acesta promite că după ce plătește datoria va pleca din țară pentru un „proiect EVS, o țară unde să plec și să învăț ceva relevant pentru dorințele mele”. Postarea s-a făcut din Budapesta, capitala Ungariei.

„Într-un an și sase luni maxim plănuiesc sa plec din România, pentru cel puțin un an. 

Pana atunci trebuie sa rezolv 2 aspecte.
1. Sa lucrez ca sa scap de datoria de 4000 de euro pe care o mai am de plătit, după vizita de studiu din SUA.
2. Sa îmi găsesc un proiect EVS, o tara unde sa plec și sa învăț ceva relevant pentru dorințele mele.
Pentru prima parte, o sa dureze intre 10 - 12 luni pana cand rezolv acest aspect. Dacă vrei sa ma ajuti sa scap intr-un termen mai scurt, poti face o donatie, pentru care iti voi rămâne recunoscător. https://www.youcaring.com/florinbadita-755462
Tocmai bine, in cele 12 luni am timp sa imi gasesc un proiect fain, din care sa pot invata lucruri practice, utile. 
Dacă vezi un proiect interesant, care crezi ca mi s-ar potrivi, astept un mesaj privat.
Ce este EVS ?

The European Voluntary Service (EVS) helps young people travel abroad to participate in volunteering projects.
Motivul este ca EVS poți sa faci doar pana la vârsta de 30 de ani, iar eu aproape am ajuns la aceasta vârstă.
Un proiect EVS durează între 2 și 12 luni, și se poate face o singura data în viata”, a scris el pe facebook.
 
Florin Bădiță a fost considerat unul dintre organizatorii protestelor din lunile ianuarie-februarie, la care un număr mare de persoane s-a strâns în Piața Victoriei împotriva Guvernului PSD. Un portret al omului din spatele paginii de facebook, „Corupția ucide”, este aici.
 

 Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews