ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta este extrem de activ pe Facebook, unde comentează fiecare decizie din lumea politică.

Fostul prim-ministru își manifestă sprijinul necondiționat pentru Crstian Popescu-Piedone, Robert Negoiță sau Lia Olguța Vasilescu.

Iată mesajul lui Ponta:

"Ca să fie foarte clar ce am spus și ieri despre Piedone - nu locuiesc în Sectorul 3 și nu pot astfel să-l votez pe Robert Negoiță, dar dacă se voteaza pentru Primar pe 5 iunie acesta ar trebui să fie ales cu 99%! Ca și Olguța Vasilescu la Craiova, ca și alții!

La fel sunt convins că dacă se votează pentru Primar la București (și nu pentru varianta românească a lui Rasputin) Marian Munteanu ar trebui în mod firesc să aibă cel mult 1%!", a spus Ponta.

Fostul premier îl atacă pe Klaus Iohannis, despre care spune că nu serveșțe interesele românilor.

"Am înțeles că funcția de Președinte al țării nu mai poate fi decisă în România și de către români, deoarece cel care o ocupă trebuie să voteze și să susțină decizii internaționale mult prea mari și importante pentru o țara mică (și oricum lovită constant din interior de o mulțime de "cozi de topor")! Noi doar trebuie să mergem cuminți cu restul "Grupului" (și să plătim cheltuielile extravagante când avem ghinion să ni se impună un președinte cu apucături de Grof din secolul XVII). Dar dincolo de Președinte chiar ar trebui să putem să ne alegem democratic Guvernul Central și guvernările locale, inclusiv primarii - pentru că deciziile lor de zi cu zi ne afectează nouă viața de zi cu zi!

Manipulările și propaganda devenite deja clasice la prezidențiale reprezintă o adevărată catastrofă în cazul alegerilor locale și parlamentare.

Un singur exemplu foarte recent - penibilul absolut și mostra de incompetență crasă dovedită de "tehnocrați" în cazul Ordonanței privind salarizarea (care afectează direct 1,2 milioane de angajați plus familiile lor)! Acești oameni de la Guvern sunt evident incapabili și să fie portari de bloc, pentru că și-ar da cu ușa în cap singuri!
Sper deci să fim lăsați pe 5 Iunie să votăm primari, care știu să administreze orașe sau comune. Să nu fim obligați iar să votam tot felul de salvatori mesianici care după vot se duc să ne salveze în Florida sau la Maglavit!", a mai scris fostul premier pe Facebook.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews