ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat la B1 TV  că nu a semnat declarația de integritate.

"Nu, o să o semnez. Bineînțeles că o voi semna, nu am niciun fel de emoții", a spus Munteanu, întrebat dacă a semnat declarația de integritate pe care fiecare candidat la alegerile locale trebuie să o depună. Vineri, el susținea că a semnat declarația de integritate, întrebat în acest sens. "Am semnat mai multe hârtii", afirma Munteanu.

Candidatul PNL s-a referit și la inițiativa României Curate privind această declarație de integritate. 

"Știu că au venit niște domni la mine, că, domnule, este o organizație, cu România Curată, cu cod de integritate, pe care eu trebuie să îl semnez. Domnule, în primul rând, eu nu recunosc oricui capacitatea și dreptul să mă evalueze. Acum, dacă se adună patru, cinci oameni în sală, să îmi dea mie un exemplu...", a mai spus Munteanu. 
 
Declarația de integritate propusă de România Curată cuprinde mai multe criterii de integritate pe care candidații trebuie să le îndeplinească.