ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Probleme pentru organizația de București a USR. Vicepreședintele Dumitru Dobrev a demisionat, acuzând conducerea partidului că are un blat cu PSD și ALDE în Consiliile Locale se la Sectorul 1 și Sectorul 4, informează Știripesurse.ro.

Potrivit unui e-mail, prezentat de site-ul menționat, și prin care Dobrev și-a anunțat demisia, acesta denunță votul din Biroul Național din două dosare disciplinare.

„Dragi colegi,

Am decis aseară să-mi dau demisia din USR ca o formă de protest față de modul cum s-a votat în Biroul Național în două dosare disciplinare: Sorin Ioan Ceacar și Antonio Andrușceac. Azi am trimis demisia mea Biroului Național.

Înțeleg că minciuna (inclusiv în declarația de interese), calomnia, insulta și amenințările, votul pro PSD-ALDE în CL4 nu sunt fapte suficient de grave pentru BN, iar mărturiile colegilor de la Sectoarele 1 și 4 nu sunt de ajuns.

În acest...e condiții, eu nu mai am nimic de adăugat, dar nici nu mă mai pot uita în ochii colegilor mei de filială.

Mulțumesc tuturor colegilor din vechiul USB cu care am făcut primii pași în lumea politicii și care m-au susținut la greu și în special colegelor Roxana Wring și Ana Ciceală, care mi-au dovedit aseară că femeile pot fi mai curajoase ca bărbații.”, a scris Dumitru Dobrev în mesajul prin care și-a anunțat demisia.