ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a declarat luni seară, la Antena 3, că nu înțelege cum a ajuns Dacian Cioloș să conducă guvernul fiind „un om care nu are nici cea mai mică practică de guvernanță”,guvernul condus de aceasta fiind „un dezastru pentru țară”, scrie Hotnews.

„Are suport din exterior masiv, din punctul meu de vedere - nepermis. Cred că ceea ce fac congresmanii republicani încercând să găsească conexiunile lui Soros în toate țările din flancul estic și Europa de Est ar fi interesant dacă l-ar face și SRI să verifice aceste finanțări", a spus Ben-Oni Ardelean.

Deputatul a spus că repetatele acuzații privind legăturile cu serviciile ar fi scos lumea în stradă în alte țări.

„Este strigător la cer și este un semnal de alarmă pentru noi toți, pentru că doar prin simplul fapt că, da, putem să facem niște legături, niște legături - Cioloș cu Vulpea, Cioloș cu soră-sa, toate serviciile în care acești indivizi au fost implicați și iată că se implică și acum în politică într-un mod nepermis, din punctul meu de vedere, într-o democrație.

Uitați-vă spre democrațiile consolidate. Ce s-ar întâmpla, de exemplu, în America sau în Germania? Păi lucrul acesta ar scoate oamenii în stradă rapid. Ce se întâmplă în România? NImic! Lasă-l pe Cioloș că e băiat bun. O fi băiat bun pentru ei. Pentru țară cel puțin a fost un dezastru total anul acela al guvernării lor și cred că în continuare sunt foarte mulți oameni prostiți", a spus Ben-Oni Ardelean la Antena 3.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews