ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, medic de profesie, a criticat Guvernul pentru că a „oprit economic țara” și a impus restricții. El crede că era necesară închiderea granițelor atunci când în România nu exista niciun caz de COVID-19.

Deputatul Cătălin Rădulescu susține că, prin măsurile luate, Guvernul a „anihilat o țară întreagă”.

„Niciodată nu trebuia oprită economic țara, niciodată nu trebuiau să existe astfel de restricții, cu o singură condiție, cea pe care am cerut-o acum trei luni de zile, adică atunci când în China se întâmpla ce se întâmpla orice țară normală la cap, cu un guvern normal la cap și cu niște oameni care înțelegeau ce se întâmplă, trebuiau securizate granițele. Vorbesc de faptul că au anihilat o țară întreagă datorită proastei lor capacități”, a spus Cătălin Rădulescu.

Deputatul a mai afirmat că decese au fost înregistrate doar la cei care mai sufereau și de alte boli.

„Cei care au murit, iar asta o să reiasă din toatre anchetele, au fost clar cei cu comorbidități. Dacă vrei să prostești un popor folosești termeni pe care să nu-i înțeleagă și bagi frica în popor și manipulezi. Orice boală cronică gravă, (…) boala aia cronică poate duce la deces”, a mai declarat deputatul.

Peste un milion de angajați din România au ajuns în șomaj tehnic, după declararea stării de urgență și impunerea unor restricții.