ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul Daniel Gheorghe (P.N.L.) a postat duminică seară pe pagina lui de social media o reacție la felul cum au gestionat autoritățile statului criza de la Caracal privind răpirea, violarea, uciderea și incinerarea unei minore care apucase să ia legătura cu polițiștii de 3 ori prin apelarea numărului unic de urgență.

„Tragedia absolut sinistră de la Caracal ne vorbește despre peisajul dintr-o țară în care instituțiile de forță neglijează infractorii adevărați. La noi, de multe ori, „drepturile omului” ajung să fie traduse ca „drepturile infractorului”. Într-o țară în care s-au investit miliarde în tehnologia serviciilor secrete, bani care puteau să meargă la Sănătate ori la Armată, și care are cea mai mare concentrație de ofițeri de informații din Europa, veniți să inventați scuze stupide cum nu ați putut să localizați un copil, victimă a unui demon însetat de sânge? Ce rost mai are S.T.S., cu toți banii băgați „fără număr” acolo, în noile circumstanțe create de eșecul prinderii la timp a unui psihopat odios?
 
Apoi, Poliția nu înțeleg de ce a stat să aștepte după niște hârtii, când atât Codul de Procedură Penală, cât și Constituția României, prevăd clar intervenții în forță și în regim de urgență atunci când se atentează la viața oamenilor! Poliția Olt are vreun interes în protejarea criminalilor, ori pur și simplu toți polițiștii cu experiență sunt la pensie, la fel precum se întâmplă cu experții criminaliști care altădată făceau cinste Poliției Române?
 
În rest, procurorul de caz poartă o răspundere majoră pentru frânarea intervenției. Cred că individul respectiv ar trebui exclus din magistratură în cel mai scurt timp. Pedofilii, bestiile care ucid, criminalii și tâlharii sunt tolerați astăzi de structurile de forță; procurorii lasă tot mai des de capul lor pe stradă fix pe cei care ar trebui să ii preocupe cu adevărat, că altfel suntem aproape 20.000.0000 de suspecți buni de urmărit și anchetat în România!
 
Viața este mai presus de lege! Cine mai înțelege asta?”, a întrebat retoric deputatul Daniel Gheorghe (P.N.L.) duminică pe pagina lui de social media.