ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cele trei milioane de semnături depuse la Parlament de Coaliția pentru Familie nu înseamnă nimic pentru Raluca Prună.

Ministrul Justiției, Raluca Prună, și-a exprimat public poziția față de demersurile total antagonice judecate la CCR, care vor fi decise în septembrie: definirea familiei prin căsătoria dintre un bărbat și o familie - pe de o parte și recunoașterea căsătoriilor gay - pe de altă parte.

Deputatul Daniel Gheorghe a comentat declarațiile ministrului Justiției și îi cere acesteia să demisioneze pentru că dorește ”pervertirea valorilor morale”.

”Ministrul Justiției, Raluca Prună, a exprimat public astăzi un punct de vedere favorabil parteneriatului civil între persoane de același sex și de asemenea a dat de înțeles că modificarea art. 48 din Constituția României,referitor la familie, ar fi în contradicție cu egalitatea în drepturi dintre cetățeni. Ceea ce nu înțelege doamna Prună este faptul că ceea ce numim ,,căsătorie,, nu este un drept ci o instituție socială fundamentală al cărei scop primordial îl reprezintă perpetuarea biologică, prin urmași, și culturală, prin educație și matrice conceptuală, a omenirii ! Îmi este rușine să observ că în România ajung miniștri oameni pentru care democrația se traduce prin tirania minorității asupra majorității și care o au agendă paralelă cu ceea ce simt, vor și cred românii, o agendă a unei pseudo-elite pentru care nu libertatea reprezintă idealul, ci pervertirea valorilor morale ! Demisia Raluca Prună!”, a scris Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews