ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PNL Daniel Gheorghe a avertizat conducerea partidului său că face „o greșeală politică uriașă”, dacă la nivel de vârf nu își va asuma susținerea Referendumului pentru familie.

„Ca parlamentar PNL voi respecta deplin deciziile statutare ale partidului care privesc susținerea referendumului și protocolul încheiat legal alături de Coaliția pentru Familie ! PNL face o greșeală politică uriașă, dacă la nivelul său de vârf, nu își va asuma apărarea valorilor identitare românești prin implicarea în ducerea la bun sfârșit a acestui demers democratic al cetățenilor români de toate cultele !

Respect toate punctele de vedere contrare celui exprimat de mine ale unor colegi din partid, cred fără dubii în libertatea de conștiință dar ca valoare a personalismului liberal iar nu ca o formă de eschivare politică pe sistemul „împăcăm capra cu varza" și cred că PNL nu își poate asuma riscul de „a cădea între scaune" pe o temă fundamentală pentru România și viitorul său”, a scris Daniel Gheorghe.