Deputatul PNL Daniel Gheorghe a avertizat conducerea partidului său că face „o greșeală politică uriașă”, dacă la nivel de vârf nu își va asuma susținerea Referendumului pentru familie.

„Ca parlamentar PNL voi respecta deplin deciziile statutare ale partidului care privesc susținerea referendumului și protocolul încheiat legal alături de Coaliția pentru Familie ! PNL face o greșeală politică uriașă, dacă la nivelul său de vârf, nu își va asuma apărarea valorilor identitare românești prin implicarea în ducerea la bun sfârșit a acestui demers democratic al cetățenilor români de toate cultele !

Respect toate punctele de vedere contrare celui exprimat de mine ale unor colegi din partid, cred fără dubii în libertatea de conștiință dar ca valoare a personalismului liberal iar nu ca o formă de eschivare politică pe sistemul „împăcăm capra cu varza" și cred că PNL nu își poate asuma riscul de „a cădea între scaune" pe o temă fundamentală pentru România și viitorul său”, a scris Daniel Gheorghe.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews